بازی بدی بود...:1. (28):
مفت باخنتد...سپهر حیدری که گل کاشت!
ابراهیم توره هم که فقط ول میداد!!!
فکر کن مایلی کهن بیاد جلو پرسپولیس وایسه!:1. (27):
Printable View
بازی بدی بود...:1. (28):
مفت باخنتد...سپهر حیدری که گل کاشت!
ابراهیم توره هم که فقط ول میداد!!!
فکر کن مایلی کهن بیاد جلو پرسپولیس وایسه!:1. (27):
یکی از بهترین فرصت ها برای بالا اومدن رو از دست دادیم
مفت مفت
حیف شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نیكبخت: خوش شانس نبودیم
مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس بعد از دیدار مقابل سایپا گفت:
بازی خوبی بود اما مهاجمان پرسپولیس با بی دقتی در زدن ضربات آخر بازی برده را با تساوی تعویض كردند.
وی افزود:
برای این بازی برنامه های خوبی داشتیم اما شرایط به طوری رقم خورد كه نتوانستیم از داشته هایمان بیشتر از این استفاده كنیم. متاسفانه مهاجمان پرسپولیس روز خوبی را پشت سر نگذاشتند، ما نتوانستیم با هوشیاری ضربات آخر را تبدیل به گل كنیم و همین مساله باعث شد تا ۲ امتیاز را از دست بدهیم. به هر حال ما خوش شانس نبودیم.
پژمان نورى: با اين وضعيت قطعاً از پرسپوليس مى روم
پژمان نورى با انتقاد از اينكه در بازى با سايپا در ليست ۱۸ نفره تيم پرسپوليس نبود، گفت:
اگر وضعيت به همين صورت باشد از پرسپوليس به تيمى مى روم كه شانس بازى كردن داشته باشم.
وى همچنين اظهار كرد:
من فكر مى كنم سرمربى جديد پرسپوليس نظرى نسبت به من ندارد، بنابراين اگر شرايط همين طور باشد پرسپوليس را ترك خواهم كرد.
وى ادامه داد:
من ۱۰ سال است كه فوتبال بازى مى كنم و از نوع برخورد مربى مى فهمم كه چه نظرى نسبت به من دارد. احساس مى كنم پيروانى نظرش در مورد من مثبت نيست از طرف ديگر من مى خواهم فوتبال بازى كنم، نمى خواهم روى نيمكت بنشينم و يا روى سكو باشم. اگر اوضاع به همين صورت باشد به تيمى خواهم رفت كه فرصت بازى كردن داشته باشم.
بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس در پايان خاطر نشان كرد:
پيروانى به من گفته كه تو عليه تيم مصاحبه كردى اما من هم به او گفتم من مصاحبه كردم اما حرف بدى نزدم و چيزى عليه تيم نگفتم من فقط گفتم كه جنبه نيمكت نشينى ندارم و مى خواهم بازى كنم.
نمی توانم همیشه بهترین بازیکن پرسپولیس باشم
"شماره هشت" بعد از هفته ها در روزی به اوج بازگشت که پرسپولیس نتوانست روند پیروزی هایش را ادامه بدهد.با این حال علی کریمی همچنان امیدوار است تا در ادامه لیگ تیمش را صدرنشین جدول رده بندی ببیند.البته او اعتقاد دارد که در این راه بازیکنان باید هوشیاری بیشتر و تماشاگران حوصله بیشتری به خرج دهند.
● به نظر می رسد باز هم به روزهای اوج بازگشته اید.
▪ من همیشه تمرین را جدی می گیرم و اتفاق خاصی در روزهای اخیر برایم نیفتاده است.
● اما خیلی وقت بود که مثل دیروز موثر بازی نکرده بودید.
▪ به هر حال من هم مثل هر بازیکن دیگری افت و خیز دارم و نمی توانم همیشه خودم را بهترین مهره پرسپولیس نشان دهم.خوشحالم که توانستم مقابل سایپا همه را از خودم راضی کنم. البته از اینکه در روز خوبم نتوانستیم حریف را شکست بدهیم، افسوس می خورم.
● می دانید که هواداران از علی کریمی انتظار زدن گل دارند؟
▪ گل زدن آرزوی هر فوتبالیستی است و من هم بدم نمی آید که پرسپولیس با گل هایم حریفانش را شکست دهد، اما این دلیل نمی شود که فقط با این هدف به میدان بروم.اگر بازیکنان دیگر را در موقعیت بهتری دیدم، ترجیح می دهم پاس گل بدهم تا اینکه به قصد بازکردن دروازه حریف خودخواهی کرده و ضربه بزنم.
● انگار پرسپولیس باز هم به دوران "امتیاز از دست دادن" برگشته است!
▪ گمان نمی کنم یک مساوی دلیل خوبی برای این ادعا باشد.ما تیم خوب و آماده ای هستیم و مثل همه تیم های خوب و آماده امکان از دست دادن امتیاز داریم.
● البته با این تفاوت که با در نظر گرفتن امتیازات از دست داده،فرصتی برای امتیاز از دست دادن دوباره ندارید.
▪ به هر حال تیم ما در نیم فصل اول امتیازهای زیادی را متاسفانه از دست داد و این کار را برای دشوار کرده است، اما این دلیل نمی شود که همه از پرسپولیسی ها انتظار داشته باشند که در تمام بازی ها به سه امتیاز برسند و همه حریفان را شکست دهند.
● دلیل اصلی امتیاز از دست دادن مقابل تیم مایلی کهن چه بود؟
▪ اصلی ترین دلیلی که به ما اجازه نداد سه امتیاز را به حساب خود واریز کنیم، کم دقتی در زدن ضربات آخر بود. متاسفانه هر چه موقعیت به دست آوردیم، به هدر رفت تا حالا با حسرت به فکر گل هایی باشیم که خودمان خرابشان کردیم.
● پس پرسپولیس مشکل گلزنی دارد.
▪ نمی شود با صراحت نفرات خط حمله را مهاجمانی گل نزن دانست.اگر همه موقعیت ها گل می شد، فوتبال جذابیت خودش را از دست می داد و این همه طرفدار نداشت.
● نگران تکرار نبردن در هفته های بعدی نیستید؟
▪ ببینید! تیم ما همه ابزار نتیجه گرفتن را دارد و کادر فنی خوب و بازیکنان آماده و البته نامی این اعتماد به نفس را به ما می دهد تا با خوشبینی به آینده نگاه کنیم.
● اما پرسپولیسی ها نظری غیر از نظر شما دارند.
▪ وقتی ۷۰ هزار تماشاگر با حضور در ورزشگاه ما را حمایت می کنند،نباید انتظار داشته باشیم که تحت هر شرایطی فقط تشویقمان کنند.به هر حال آنها انتظاراتی دارند که باید برآورده شود.
● یعنی به طرفداران حق می دهید که معترض باشند؟
▪ منظور من این نبود.ناراحتی آنها طبیعی است،اما باید این را در نظر بگیرند که متشنج شدن جو پرسپولیس برابر با ناکامی است و باید نارضایتی شان را با راه منطقی تری نشان دهند.
نتايج ضعيف تيم، ربطي به من ندارد
مدير عامل پرسپوليس با دفاع از عملكرد مديريتي خود در اين باشگاه و تاكيد بر اينكه شرايط لازم را براي موفقيت پرسپوليس فراهم كرده، گفت كه نتايج ضعيف اين تيم به مديريت مربوط نميشود.
داريوش مصطفوي روز چهارشنبه به خبرنگار ايرنا ،گفت:
واقعا هنوز نميدانم كه تماشاگران ما به چه دليل به مديريت من در باشگاه اعتراض دارند؟ اين رفتارها درحالي است كه براي تيم همه ابزار موفقيت را فراهم كرده ام و گمان نكنم كسي نتيجههاي ضعيف را بتواند با استدلالهاي منطقي به مديريت من مربوط بداند.
مصطفوي با اشاره به حاشيههاي دقايق پاياني بازي با سايپا، ادامه ميدهد:
اينكه تماشاگران يكصدا خواستار بركناري من ميشوند، نميتواند خود جوش باشد و به حتم كسي يا كساني كه شناختن آنها نميتواند كار سختي باشد با اهداف مشخص دنبال حاشيهسازي هستند.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين گفت:
شايد رفتنم براي بعضيها منفعت داشته باشد كه براي زير سوال بردن من از هيچ كوششي دريغ نميكنند، اما اين اطمينان را ميدهم كه مغرضان نه تنها نميتوانند به هدف خود برسند، بلكه با موفقيتهاي آتي تيم به اين نتيجه خواهند رسيد كه از ابتدا هم نبايد به خاطر تضعيف من و پرسپوليس هزينه ميكردند.
مصطفوي در ادامه سخنانش درخصوص حاشيههاي به وجود آمده گفت :
با بيان اينكه مي داند چه كساني به تحريك تماشاگران ميپردازند، گفت كه در روزهاي آتي از اين افراد شكايت خواهد كرد.
مدير عامل پرسپوليس كه نميتوانست نگراني خود را از حاشيههاي اخير پنهان كند، همچنين از ديدار قريب الوقوع خود با رييس سازمان تربيت بدني و رييس مجمع باشگاه پرسپوليس خبر داد و ابراز اميدواري كرد شايد به كمك نفر اول ورزش كشور، بتواند از رفتارهاي اين چنيني جلوگيري كند.
كادر فني مورد تاييد من و مسولان ديگر است و به طور حتم ليگ برتر را با سرمربيگري افشين پيرواني به پايان خواهيم برد
مصطفوي با اعلام اين جمله در ادامه گفت و گو با خبرنگار ايرنا، ضمن اعلام حمايت دوباره از پيرواني ادامه ميدهد:
بعد از رفتن افشين قطبي، با نظر هيات مديره افشين پيرواني را با توجه به اينكه يك پرسپوليسي قديمي است و شناخت بالايي از تيم دارد، به عنوان سرمربي انتخاب كرديم و در حال حاضر هم به او اين اطمينان را ميدهيم كه نگران موقعيتش نباشد و با تمام قدرت و در آرامش كامل به فكر تقويت تيم خود باشد.
وي با تاكيد بر حمايت از پيرواني ادامه داد:
هميشه دوست داشتم كه به مربيان جوان ميدان بدهم، همانطور كه به امير قلعه نويي در تيم ملي ميدان دادم، به پيرواني هم در پرسپوليس فرصت لازم را خواهم داد تا او بتواند تواناييها و دانش خود را به همه نشان دهد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس همچنين اظهار داشت:
تا حدي به ادامه كار پيرواني مطمئن هستم كه به او گفته ام دستيار خود را به باشگاه معرفي كند تا با انجام مذاكرات لازم بتوانيم كادر فني را تقويت كنيم.
گفتني است تماشاگران پرسپوليس در دقايق پاياني بازي با سايپا با سر دادن شعارهايي مصطفوي را منتسب به باشگاه استقلال دانستند و خواستار بركناري اش شدند.
توره:مقابل سايپا بد شانس بودم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دوست داشتم گل هاي بيشتري به سايپا بزنم اما بد شانسي مانع اين امر شد.
ابراهيم توره در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت:
خيلي دوست دارم تيم هاي مقابل ما مثل پرسپوليس حمله كنند تا من فرصت و فضاي بيشتري براي حركت كردن داشته باشم اما اين موضوع اتفاق نمي افتد.
وي افزود:
همه ميدانند كه مقابل پرسپوليس اول بايد دفاع كنند. همين مورد كار من را بسيار سخت كرده، اما مطمئن باشيد آن را به زودي حل خواهم كرد.
توره ادامه داد:
خيلي دوست داشتم در بازي مقابل سايپا بيش از يك گل بزنم. اما واقعا شانس با من يار نبود چون توپي كه با دقت در محوطه شش قدم به آن ضربه زدم به صورت عجيبي به تير دروازه خورد.
توره خاطر نشان كرد:
سايپا تيم جواني بود كه سيستم دفاع كردن را به خوبي مقابل ما پياده كرد.حق ما گرفتن سه امتياز بود اما هنوز فرصت هاي زيادي داريم .بازيكنان ما هم در اين بازي زحمات زيادي كشيدند اما ناراحتم چون تماشاگران خوشحال به خانه نرفتند.
نيكبخت: سوت هاي داور تمركز همه را به هم ريخته بود
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هميشه به داوران احترام ميگذارم،اما سوت هاي رحيمي مقدم تمركز همه را به هم ريخته بود.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو باخبرگزاري فارس،اظهار داشت:
همان طور كه تصور ميكرديم يك روز سخت را سپري كرديم. متاسفانه با وجودحضور90 دقيقه اي در زمين حريف به گل برتري دست نيافتيم.
وي افزود:
حملات زيادي روي دروازه سايپا انجام داديم،اما واقعا نمي دانم چرا تيم ها فقط برابر ما دفاع ميكنند.
نيكبخت ادامه داد:
حق ما در اين بازي سه امتياز بود،اما هرگز نبايد از تلاش چند برابر بازيكنان سايپا گذشت.آنها باتجربه بازي كردند و سعي كردند با توقف كردن توپ به بهانه هاي مختلف مقابل حملات ما ايستادگي كنند.
نيكبخت افزود:
هميشه به داوران احترام مي گذارم چون آنها زحمتكش هستند،اما سوت هاي رحيمي مقدم واقعا تمركز ما را به هم ريخته بود و فكر كنم كمي به ضرر ما بود.
نيكبخت تاكيد كرد:
انگيزه زيادي براي گلزني داشتم،اما در كنارش دوست داشتم توره بيشتر از يك گل بزند. متاسفانه نشد و فكر كنم قسمت اين بود كه در اين بازي ناكام باشم.
نيكبخت يادآورشد:
به هواداران حق ميدهم ناراحت باشند . آنها 90 دقيقه ما را شرمنده خود كردند،اما هر كاري كه براي گلزني كرديم با دفاع 11 نفره سايپا مواجه شديم.
وي خاطر نشان كرد:
اميدوارم در بازي بعدي بتوانيم سه امتياز حساس را بگيريم.براي ما هيچ چيز تمام نشده و فقط 4 امتياز با تيم صدر جدول فاصله داريم .اميدوارم هواداران ما را تنها نگذارند.
عابدزاده: دقت نميكنيم، امتياز از دست ميدهيم
نميدانم چرا تحمل پرسپوليسيها كم است، آنها بايد بدانند كه وقتي تيم نمي تواند در نتيجهگيري موفق عمل كند، بايد بيشتر حمايت كنند، نه اينكه با اعتراضهاي خود روحيه بازيكنان را پايين بياورند
مربي دروازه بانان پرسپوليس بعد از بازي تيمش با سايپا در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا با گفتن اين جملات ادامه داد:
واقعا نميدانيم كه چرا نمي توانيم در ديدارهايي كه شايسته برد هستيم، گل بزنيم.
احمد رضا عابدزاده افزود:
در حالي كه همه ميبينند مستحق سه امتيازيم، در پايان به يك امتياز قانع ميشويم، اين در حالي است كه پرسپوليس بازي هاي خوبي را انجام ميدهد و خيلي بهتر از حريفان، توپ را در زمين به چرخش در ميآورد.
عابدزاده با اشاره به روند ديدار با سايپا گفت:
سايپاييها با اضافه شدن مايلي كهن انگيزه گرفته بودند و به همين دليل بهتر از بازيهاي قبل خود بازي كردند، البته باز هم نتوانستند فوتبالي پاياپاي برابر پرسپوليس نشان دهند و به خاطر بيدقتي مهاجمان ما، در پايان ۹۰دقيقه توانستند يك امتياز با ارزش را به حساب خود واريز كردند.
وي درباره شرايط پرسپوليس بعد از جدايي افشين قطبي و سرمربي شدن افشين پيرواني اظهار داشت:
به هر حال قطبي زحمات زيادي را براي تيم كشيده بود و نميتوان او را تنها مقصر ناكاميهاي نيم فصل اول دانست، بعد از رفتن او پيرواني هم با توجه به شاختي كه از تيم و بازيكنان داشت، تيم را جمع كرد و همه ديدند كه در نتيجهگيري موفق شده و اميدواري زيادي دارد تا پرسپوليس را در ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا، قهرمان كند.
عابدزاده همچنين با اشاره به ديدار آينده تيمش با پاس همدان، گفت:
پاس بازيكنان خوبي دارد و با وجود افت و خيزهايي كه در ليگ برتر داشته، مي تواند حريف خطرناكي براي ما باشد، با اين حال از آنجا كه فاصله مان با صدر جدول بيشتر شد، چارهاي جز شكست دادن اين تيم نداريم و به طور حتم در همدان، ۹۰دقيقه حمله خواهيم كرد تا بتوانيم با به دست آوردن پيروزي، خودمان را به تيمهاي استقلال و ذوب آهن نزديك كنيم.
دستيار پيرواني همچنين با اشاره به موقعيت پرسپوليس در جدول رده بندي مي گويد:
قرار گرفتن در رتبه چهارم جدول نشان ميدهد كه ما همچنان يكي از مدعيان قهرماني هستيم و هيچ كس نميتواند پرسپوليس را لايق رسيدن به اين عنوان مهم نداند.
وي ادامه داد:
البته براي دفاع از قهرماني ليگ گذشته بايد تلاشمان را دوچندان كنيم تا با شكست دادن حريفان امتيازهاي لازم را براي به زير كشيدن مدعيان ديگر جمع آوري كنيم.
عابدزاده همچنين با اشاره به عملكرد خوب عليرضا حقيقي در هفتههاي اخير، او را دروازه باني آماده خواند و گفت:
مشكل حقيقي در هفتههاي اول، عدم اعتماد به نفس لازم و كمي تجربه بود. اما او حالا به خود باوري لازم رسيده است و اگر در ادامه مشكل خاصي برايش پيش نيايد، ميتواند خودش را به عنوان يكي از آمادهترين دروازه بانهاي ليگ برتر معرفي كند.
مربي دروازه بانهاي پرسپوليس در پايان درباره آمار ۲۵گل خورده در ۱۸ بازي ميگويد:
پرسپوليس يا هر تيم ديگري كه ادعاي بزرگي و مدعي بودن دارد ، نميتواند اين آمار را آماري قابل دفاع بداند، اما با نگاهي به ساير تيمهاي ليگ برتر ميبيند كه همه تيمها گلهاي زيادي دريافت كردهاند و اين نشان ميدهد كه ليگ هشتم حرفه اي، ليگي است كه شيوه هجومي در اولويت تيمها است و همين دليل ميشود تا پرسپوليس و بقيه تيمها گلهاي زيادي را دريافت كنند.
تيم فوتبال پرسپوليس كه در پايان هفته هجدهم با ۳۰امتياز و با احتساب تفاضل گل كمتر نسبت به پيكان چهارمين تيم جدول رده بندي محسوب ميشود، در چارچوب هفته نوزدهم رقابت ها، روز شنبه هفته آينده در ورزشگاه قدس همدان ميهمان تيم پاس اين شهر است.
بازگشت پرسپوليس به جاده قهرماني با سه گل !!
کانون هواداران پرسپوليس : تيم هاي فوتبال پاس همدان و پرسپوليس در ورزشگاه قدس همدان در هفته نوزدهم ليگ برتر ايران با يكديگر ديدار كردند.
اين مسابقه در پايان با پيروزي 3 بر صفر پرسپوليس به پايان رسيد تا سرخپوشان با يك پله صعود در رتبه سوم جدول قرار گيرد.ابراهيم توره(2 بار) و حسين بادامكي گل هاي پرسپوليس را به ثمر رساندند.
يداله جهانبازي، داور مسابقه؛ به علي كريمي،مازيار زارع و پژمان نوري از پرسپوليس و حنيف عمران زاده، و سيد محمد علوي از تيم پاس همدان كارت زرد نشان داد.
ضمن اينكه خورج در دقيقه 90+3 به دليل خطا روي حقيقي،دروازه بان پرسپوليس با دريافت كارت زرد دوم از زمين مسابقه اخراج شد.
لازم به ذكر است كه سرخپوشان با كسب اين نتيجه توانستند باختي كه فصل گذشته در جام حذفي به آنها تحميل شده بود را جبران كنند و شايستگي هاي خود را بر تيم هاي ديگر ديكته كنند .
بازيكنان تيم پاس همدان: سامان صفا، جواد شيرزاد، حنيف عمران زاده، وريا غفوري، سيد محمد علوي، مهرداد كريميان، اميد خورج، محمد غلامي، جهانبازي، شهباز ايلگينوف(اميد ابوالحسني)، وحيد علي آبادي.
بازيكنان تيم پرسپوليس تهران: عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، نبي اله باقري ها، عليرضا محمد، مجتبي شيري،مازيار زارع، حسين بادامكي، پژمان نوري(سپهر حيدري)، علي كريمي(هادي نوروزي)، عليرضا نيكبخت واحدي( محمد منصوري)و ابراهيم توره.
=====
به همه قرمزته ها تبریک میگم!
علیرضا محمد و منصوری خیلی خوب بازی کردن. حقیقی و کریمی هم همینطور
نیکبخت در حد خودش نبود
نیمه اول خوب نبودیم ولی نیمه دوم با تعویض به موقع و تغییر سیستم ، خدا را شکر تونستیم حریف رو شکست بدیم
سپاس :1. (21):
تبریک
به نظرم هنوز نشدیم پرسپولیس واقعی
نیمه اول خیلی بد بودیم
اما نیمه دوم لااقل افشین پیروانی نشون داد تعویض های به موقع و هوشمندانه ای داره
سرمربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دعوت باشگاه الاهلي امارات مرا شگفتزده كرد.
افشين قطبي كه در امارات به سر مي برد داشت:به دليل سرماخوردگي كه داشتم هفته بدي را پشت سر گذاشتم اما خوشبختانه در حال حاضر در سلامتي كامل به سر ميبرم و در حال استراحت هستم.
وي افزود: فعلا با هيچ تيمي وارد مذاكره نشده ام .سعي كردم تمام تمركزم را به خانوادهام معطوف كنم .
قطبي ادامه داد: در امارات به فكر استراحت هستم اما دعوت باشگاه الاهلي كه طي تماسي تلفني شب گذشته به من اعلام شد، مرا شگفتزده كرد . از رياست باشگاه تشكر ميكنم كه امشب مرا به ورزشگاه اختصاصي خود دعوت كرد.
وي يادآور شد: اميدوارم شايعهاي به وجود نيايد چون من با اين تيم در خصوص مربيگري هيچ حرفي نزدم.اميدوارم حاشيهسازي براي اين تيم ايجاد نشود.
قطبي درباره باشگاه پرسپوليس گفت: به هيچ عنوان در باره باشگاه حرف نميزنم تا پرسپوليس آرامش داشته باشد. نتايج اين تيم را دنبال ميكنم . مسائل مالي را هم به مدير برنامههايم سپردهام.اين را هم بگويم كه دلم واقعا براي هواداران تنگ شده است
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس بابت برد مقابل پاس همدان 400 هزار تومان پاداش ميگيرند
داريوش مصطفوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس پس از بازي امروز مقابل پاس همدان در تماس تلفني به افشين پيرواني و بازيكنان تبريك گفت و از زحمات آنها تقدير كرد.
مصطفوي قول داد در اولين تمرين تيم فوتبال پرسپوليس پاداش 400 هزار توماني به آنها پرداخت كندتمرينات پرسپوليس 3 روز تعطيل شدپس از ديدار امروز مقابل پاس همدان تمرينات پرسپوليس به مدت 3 روز تعطيل شد.
تمرينات پرسپوليس قرار است روز چهارشنبه ساعت 10 صبح در آكادمي ملي المپيك آغاز شود